Steps
Friggebod

Steps - en innovativ och exklusiv friggebod

Steps är utformad med en trappa upp till takterrassen som erbjuder utsikt och fångar solen. Både trappa och hus är fulla av dubbla och nyskapande funktioner.

En sittbänk på ena gaveln döljer förvaring, trappan har odlingsfack och ett utdragbart utekök. Stora skjutdörrar i glas och fönster i tre väderstreck gör detta till en mycket modern gäststuga, hobbyrum eller sommarstuga.

Stugan produceras i panel av högkvalitativ sibirisk lärk. Det stora skjutglaspartiet är gjort i svartlackerat aluminium. Terrassen har utrustats med ett rejält räcke av galvaniserad och pulverlackad järn. Invändigt har stugan isolering och panel, där panelen i väggar och tak är täckmåladi vitt.

Uteköket är utrustad med en ho som är förberedd för vatten. Det finns även plats för förvaring av sittdynor, räfsor, krattor, spadar och äppelplockare.

– Steps är ett litet hus med stora utrymmen. Det kan placeras var som helst och erbjuder många dubbla, och ibland gömda funktioner. Det ljusa stora utrymmet inomhus gör boden lättmöblerad och flexibel i sin användning, säger Rahel Belatchew Lerdell, VD och grundare av Belatchew Arkitekter.